Presentació

Cantant al nostre aire des del 1996

Salutació

Benvinguts a la pàgina web de l’Agrupació, desitjo que us agradi i us sigui d’utilitat. Hi trobareu el perfil de cada secció de l’Agrupació, amb les seves activitats i el seu historial. Us convido a participar-hi i si teniu alguna inquietud cultural o idea a desenvolupar ho podeu fer i posar-vos en contacte amb la secció més adient.

La secció que presideixo va néixer l’any 1996, i ens dediquem a fer concerts de música, majoritàriament llatina, iberoamericana, tradicional catalana, havaneres, etc. Actualment no estem operatius, però no descartem estar-ho en qualsevol moment, ganes no ens en falten, però si gent disposada a tornar-ho a engegar. L’any que ve farà  25  anys de la creació del grup i podria ser un bon moment per fer-ho, o si mes no, fer una celebració especial amb la col·laboració de tots els cantaires i músics que han passat per la secció, al pas de tots aquests anys i també retre homenatge als que ja no hi són.

Des d’aquí us animo a participar-hi, i a tots els nous que us vulgueu inscriure, sereu ben rebuts.

L’any 1996 es va crear el grup amb una colla d’amics cap d’ells professional de la música. Vull donar les gràcies a tots per la vostra dedicació, i moltes gràcies sobre tot, al nostre director, el mestre Luis Cojal Amorós, professor de contrabaix i l’únic professional del grup, per la seva paciència i dedicació durant tots aquests anys.

Rebeu una forta abraçada i les nostres salutacions.
Moltes gràcies.

Joan Claver Isern
President de la Secció Grup Vocal
“Al Nostre Aire”

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!