Presentació

Organitzem tres tipus d’esdeveniments, segur que trobaràs el teu.

El concurs

El Concurs de Pintura Ràpida de Vila-seca fa 12 anys i cada vegada són més els artistes que ens trien i participen. A la passada edició vam ser més de 60 participants i el nivell de les obres lliurades posà realment difícil la deliberació del jurat.

Estem molt contents de poder tirar endavant amb una nova edició del concurs i esperem que els més joves s’animin també a participar a les categories juvenils.

Les exposicions

Actualment organitzem diverses exposicions:

L’exposició anual del Concurs de Pintura Ràpida és una mostra de les obres dels participants al concurs i té lloc a la sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, durant el mes de setembre.

La Fira d’Art de la Pineda és una mostra d’art a l’aire lliure, on hi participen diversos artistes locals i d’altres indrets de la província, que desitgen mostrar el seu treball al públic. Té lloc al Passeig Pau Casals de la Pineda, els dijous i diumenges de 18 a 12h de la nit, els mesos de juliol i agost.

La Biblioteca Municipal de Vila-seca acull una selecció de treballs provinents dels tallers d’art que es pot visitar cada mes de maig.

A més de les exposicions i fires temporals, també podreu gaudir durant tot l’any de l’exposició de pintures de Vila-seca als murs dels locals col·laboradors, la Gastronoteca i el Restaurant Can Robles.

Els tallers i sortides a pintar

Els tallers d’art permeten explorar els propis interessos personals a través de la pràctica individual i dels projectes en grup. Es tracta d’aprendre i gaudir del procés creatiu. Els tallers es realitzen tots els dijous durant els mesos de setembre a juny al Centre Cívic del Colomí.

Les sortides a pintar a l’aire lliure permeten experimentar l’emoció de pintar la natura i l’art del paisatge. Els grups són flexibles i depenent de la demanda. Les sortides es fan els divendres al matí del mes de juny.

David Millà Coll
President de la Secció d’Art

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!