Història

Nascuts l’any 1971, formem part de l’Associació Cultural des del primer dia.

La Secció de Lletres es va crear l’any 1971, juntament amb l’Agrupació Cultural, de la que en formava i en forma part. El primer president va ser Ramon Farriol i el segon, Carles Jansà . També han format part de les juntes, David Melero, Estefania Genovès, Josep Morell, Montserrat Garriga, Pineda Vaquer, Ramon Setó, Maria Estradé i Josep Toquero.

Presentació de la monografia sobre les Epidèmies a Vila-seca

La Secció, a més a més de les subvencions municipals i algunes de la Generalitat i la Diputació de Tarragona, sobretot al començament, es mantenia gràcies a la col·laboració de persones subscriptores que es comprometien a la compra d’un llibre a preu de cost. Els que no assitien a l’acte de presentació, rebien el llibre a domicili. La llista va aconseguir la quantitat de 225 subscriptors. D’exemplars també se’n posaven a la venda a les llibreries de Vila-seca, Salou, Tarragona i Reus.

Es mantenia també una relació d’intercanvis de publicacions amb Centres d’Estudis d’altres poblacions com Reus, Valls, Riudoms, Tarragona, la Canonja, la Selva del Camp, Cambrils, Alcover, Montblanc, etc.

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!