Actualitat

Trail l’Albiol

A la zona oriental de les Muntanyes de la Costa Daurada hi trobem un escenari idilic per a la pràctica del trail running: corriols, riuets, boscos, desnivell i unes vistes extraordinàries. Trail l’Albiol és un esdeveniment esportiu amb distàncies de 22k, 12k i 5k, on també els caminadors tenen el seu espai.

El Trail 22k (Mitja Marató) serà la 3a prova de l’EVADICT TRAILSERIES 21K-10K,  gaudint del trail running amb els teus amics i en un dels circuits de trail més espectaculars de la zona.

El circuit d’enguany manté les novetats en el recorregut introduïdes en l’edició de l’any passat, fent-lo més atractiu, però també més dur, per als participants.

El Trail de 12k també serà la tercera del circuit de 10k de l’EVADICT TRAILSERIES 21K-10K i puntuable també per a la Lliga TGN Trail. Aquest recorregut també el realitzaran els participants del TREK12k en la versió caminadors.

I a l’Albiol seguirem amb la novetat introduïda el 2018, els recorreguts START TRAIL 5K: trail d’iniciació i familiar on poder-hi anar amb els petits de la família, recorregut fàcil, curt, amb poc desnivell i sense trams tècnics. I els més petits s’emporten un premi finisher especial!!

Córrer per l’Albiol és sinònim de gaudir del “trailrunning”, visitar racons meravellosos i màgics on sembla que el temps es detingui. I aquest any mantenim el format diurn, per la qual cosa podràs gaudir de fantàstiques vistes sobre les valls i la Costa Daurada.

Copia l'enllaç i comparteix

Totes les noticies

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!