Presentació

Organitzem activitats amb finalitats esportives, socials i culturals

Fem i difonem l’esport de muntanya

La Secció de Muntanya, tot i que no es va constituir des d’un bon inici de la singladura de l’entitat, és una de les primeres seccions que van conformar l’Agrupació Cultural de Vila-seca, un llunyà 1979.

Sortida de la secció de muntanya al pic de l’Aneto el 1978
Fotografia: Javier Gómez

D’aquell any ençà, moltes han estat les persones que n’han format part i han tirat endavant de forma desinteressada multitud d’iniciatives, amb un objectiu comú: transmetre l’estima per la muntanya, i el medi natural en general, a tothom que s’hi ha acostat. A través del senderisme, l’escalada, la BTT, l’esquí o les raquetes s’ha mantingut des d’aleshores aquest contacte directe amb el nostre entorn més salvatge.

Avui dia, des de la Secció de Muntanya s’organitza la caminada popular Vila-seca – La Pineda, amb finalitats esportives, socials i culturals. A banda, es col·labora en l’organització de trails i ultra trails de muntanya o la triatló que té lloc cada any a La Pineda.

Campiona local de la Triatló de la Pineda 2020
Fotografia: Blanca de la Sotilla

També procurem atraure la població amb exposicions i xerrades que resultin interessants i tinguin sempre com a rerefons la natura, ja sigui la que tenim més a tocar o en altres continents.

Trial Prades 2020

TRAIL PRADES – 29 AGOST…
✅Prova superada! La Secció de Muntanya i Naturetime han organitzat aquest esdeveniment.
Ha estat la primera carrera “post-confinament”. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Prades i el seu poble per participar, respectar les normes de seguretat i confiar en la nostra organització!

Robert Rodríguez Fibla
President de la Secció de Muntanya

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!