Presentació

Salutació del president

Benvolguts amics i amigues, em fa molta il·lusió saludar-vos en l’inici d’aquesta pàgina web que vol ser una mostra més de la intensa activitat cultural que realitzem a la nostra secció i també un recull de tota la nostra història. Ben aviat celebrarem el nostre 50è Aniversari i creiem que és el moment de fer el salt cap a l’era de les noves tecnologies amb una plana que expliqui d’on venim i què som!

Observareu que durant aquests anys han aparegut i desaparegut seccions, i és que l’Agrupació Cultural és una entitat oberta a totes aquelles persones amb interès per la cultura des del món local i amb voluntat de ser útil a la ciutadania. De fet, en tots aquests anys, tant l’entitat com les seccions hem anat omplint els buits culturals que hi havia al municipi (sempre dins de les nostres possibilitats) fins que han estat organitzats des de les administracions o entitats especialitzades. Per  això ens sentim orgullosos d’haver arrencat projectes com els concursos literaris de Sant Jordi, els cicles de conferències de tardor o primavera, les sortides per conèixer el patrimoni cultural tant local com català o l’impuls del seguici festiu de Vila-seca.

Voldria agrair la col·laboració de totes aquelles persones que han fet possibles tots els nostres projectes: els presidents que m’han precedit a l’entitat i les seves juntes, els presidents de les seccions actuals i més antics, i membres de les diverses seccions i de l’entitat que han col·laborat i gaudit d’aquesta experiència. Som una entitat reconeguda per la nostra solvència en la gestió cultural, documental i amb voluntat de servei a les seccions i aquelles persones interessades en el món de la cultura. Ara entrem plenament en el món digital i esperem que aquesta pàgina us agradi i us resulti interessant.

Esperem ser sempre una bona eina per Vila-seca i poder complir molts somnis tots junts.

Gràcies i que gaudiu de la pàgina que us presentem!

Josep Ramon Pujals i Cogul
President de l’Agrupació Cultural

Contacta'ns

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!