Presentació

Des de la secció del Chor de Caramelles “Ramon Sendra”, volem donar les gràcies a tot el seguit de directors, cantants i músics que ha donat el seu bon saber i les hores d’assaig, fent sonar els seus instruments per posar música a les cançons.

Quaranta anys de caramelles

Com a president del Chor de Caramelles “Ramon Sendra” us vull donar la benvinguda a aquesta Web de l’Agrupació Cultural de Vila-seca.

Aquesta Web té com a finalitat primordial la de mostrar, a tothom, totes les activitats culturals del nostre poble, fent possible i ajudant a mantenir la cultura i tradicions de tots els Vila-secans.

Molt agraïts

Des de la secció del Chor de Caramelles, volem agrair a tots aquells, directors i directores, que al llarg dels anys han dirigit i fet possible que el nostre Chor de Caramelles, poder continuar any rere any oferint el tradicional cant de caramelles.

També volem donar les gràcies a tot el seguit de músics que ha donat el seu bon saber i les hores d’assaig, fent sonar els seus instruments per posar música a les cançons.

Un altre record i agraïment a tots els cantants que han passat pel Chor, posant les seves veus i omplin d’alegres cançons l’arribada de la primavera el dissabte de resurrecció cantant les caramelles Vila-secanes.

No puc deixar passar l’ocasió per donar les més efusives gràcies al nostre Ajuntament, al Conservatori Municipal de Música i també a les Societats com, l’Ateneu Pi Maragall, les Vegas, el Centre Catòlic i el Fènix.

Chor de Caramelles Ramon Sendra

Quaranta anys de Caramelles

Aquest any celebrem els quaranta anys que les Caramelles de Vila-seca porten com a nom, Chor de Caramelles “Ramon Sendra” de Vila-seca, ja que anteriorment eren Cors Corals els que cantaven Caramelles, malauradament no hem pogut fer una celebració per culpa del “Covid”.

Aprofito l’avinentesa per a fer una crida als joves del poble animant-los que vinguin a cantar per poder seguir la tradició, ja que, teòricament, són els que canten a les seves estimades i darrerament els cantants que quedem ja no som, la majoria, tan joves.

Caramella, Canten Units, Música: Ramon Sendra, lletra: Jordi Pintado

Fa uns anys que, així com sortíem el dissabte de Glòria a les 12 de la nit, després de la missa, ara sortim cap a les 18 hores començant a la Residència de la Gent Gran, per tal que els nostres avis puguin gaudir dels nostres cants de Caramelles, després continuem pels carrers i places de la Vila.

Tot un any d’assajos

Els assaigs començaran passat l’estiu, assagem dos dies per setmana al Conservatori, els dies estaran posats aquí a la nostra secció i dependran del Director i del Conservatori.

Us dono les gràcies a tothom esperant que les nostres tradicions puguin continuar ben vives al nostre Poble de Vila-seca.

Visca les Caramelles.
Vila-seca, 12 de juliol de 2020

Jordi Porqueras i Mariné
Jordi Porqueras i Mariné
President del Chor de Caramelles “Ramon Sendra” de Vila-seca

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!