Què fem

Els assajos setmanals són moments especials

El cor sempre ha estat format per una cinquantena de persones entre homes i dones de totes les edats, que segons les necessitats dels cantaires han anat sortint i entrant, amb un ambient fantàstic que han resaltat tant els directors com els cantaires joves i grans que durant aquests cinquanta anys del Cor han anat passant per l’entitat.

Boig per tu
Vídeo: Josep Miralles Esteban

Com hem comentat, des de fa molts anys fem dos concerts que ja són tradicionals, el de Sant Esteve, el 26 de desembre i el de fi de curs, cap a mitjan juny. El de Sant Esteve des que vam complir vint-i-cinc anys ens acompanya l’Orquestra Haendel del Conservatori. Fem la primera part amb Nadales del món, un entremig orquestral i una tercera part Cor i Orquestra.

Un repertori ric i ben triat

Hem fet peces conjuntes com el Te Deum de Carpentier, el Glòria, Magníficat i Credo de Vivaldi, el Magnificat del Pare Soler, el Campaner de Taüll del mestre Josep Vila Casanyes, la Missa Brevis de Hayden…
Al concert de fi de curs hem fet concerts temàtics com de Boleros, sardanes amb la cobla Reus Jove, Cançó d’Amor i de Guerra en versió de concert, la Missa alemanya de Schubert…

Assaig de la Coral
Fotografia: Fons Coral Nova Unió

El repertori ha estat sempre molt variat amb temes tradicionals catalans, populars, música de cinema, cançó religiosa i música clàssica.

Oberts a noves veus

La Coral és oberta a l’entrada de nous cantaires, als que no es demana res més que els agradi molt cantar, que siguin molt seriosos en l’assistència als assajos, que són dilluns i dimecres de tot l’any, tret de juliol i agost, i que facin una prova de cant i de temps en començar.

Hem actuat a molts llocs de Catalunya, d’Espanya i Europa, en un ambient molt bo.

Animem a qui li agradi cantar que ho provi, que vingui, i estem segurs que s’ho passarà molt bé. La Coral és un lloc de convivència, de cultura i formació. Les persones i els directors han fet una gran obra.
Us esperem!

Xavier Espina Mata, president de la Coral Nova Unió
Xavier Espina Mata
President de la Coral Nova Unió

Contactan's

Vols participar amb nosaltres? Compartir alguna idea? Parlem-ne!